Solsidan Saltsjöbaden

I en fantastisk byggnad uppförd 1913 produceras nu fem stycken ljusa och exklusiva bostadsrätter, där modern teknik och planlösning varsamt får möta bevarad sekelskiftescharm. Ett boende med en genuin kvalitetskänsla som inte går att återskapa vid nyproduktion.

Hela fastigheten genomgår en omfattande renovering/förädling där alla väsentliga funktioner (VVS, el och värmesystem), fasad och tak byts ut. Stora resurser läggs också på tomtarbeten, för att skapa en vacker och trivsam omgivning för de boende och deras besökare.

Målsättningen är att skapa ett unikt boende, där nytt möter gammalt och du får tillgång till alla villaboendets fördelar, men med lägenhetens bekvämlighet - det bästa av två världar.

2 st etagelägenheter om 5-6 rok (125-140 kvm). Egen generös uteplats i söder som nås från både vardagsrum och ett av sovrummen. Balkong från ett av sovrummen.

2 st vindsvåningar i etage om 4-5 rok (96-110 kvm) Spektakulär planlösning med 5 meter i takhöjd.
Balkong i söder samt egen uteplats på tomten.

1 st fristående ”minivilla”/ateljé om 3 rok på ca 60 kvm. Unikt boende med stora glaspartier, vardagsrum i två nivåer och egen uteplats/tomt runt byggnaden.

Samtliga bostäder får eget förråd och parkeringsplats.